Holisztikus

                                                                          Szépségterápiák


Az általam kínált fiatalító és bőrszépítő kezelések egyesítik az ősi tudás tanait a modern technika vívmányaival. Holisztikus és egymásra épülő terápiákat alkalmazok a bőr rugalmasságának és feszességének megőrzésére és helyreállítására. Egyedi és hatékony megoldásokkal kezelem a bőr sérüléseit, öregedési elváltozásait, fokozva a szépséget és az egészséges megjelenést.


Hidrogén terápia

A molekuláris hidrogén (H2) növeli a sejtek nedvességtartalmát úgy, hogy növeli a sejten kívüli nedvesség sejtekbe való bejutását, ezért a leghatékonyabb szövethidratáló anyag. Felerősíti a szervezet antioxidáns szintjét (176 x erősebb, mint a C-vitamin), így segíti a gyulladásos folyamatok megszűnését, gátolja az öregedési folyamatokat.


Szén-dioxid terápia

A non-invazív szén-dioxid terápia fokozza a bőr anyagcsere folyamatait és természetes oxigéntermelését, amivel biztosítja a mélyrétegi hidratációt. Stimulálja a bőr kollagén és elasztin termelését, ezért visszaállítja a bőr rugalmasságát. Serkenti a sejtek közötti anyagcsere folyamatokat, amitől kisimulnak a halványabb és feltöltődnek a mélyebb ráncok.


Oxigén terápia

A  SEYO TDA oxigénterápia egy verhetetlen hatékonyságú gépi kezelés, melynél a bőrt tartósan fiatalító és az öregedést gátló hatóanyagok tű alkalmazása nélkül, fájdalommentesen, tisztított molekuláris oxigénnel jutnak a bőr mélyen fekvő rétegeibe. Így a sejtek rendkívül eredményesen fiatalodnak, csökken a gravitációs ráncok mélysége, és a bőr frissebbé válik.  


Arckezelések

Rosaceás bőr megújító kezelése

Érzékeny, száraz, gyulladt, fokozottan értágulatos és erősen vízhiányos bőr működésének szabályozására kidolgozott kezelés.


Kezelés menete:

 1. A bőr letisztítása
 2. Lágy enzimes peelingezés
 3. Tonizálás
 4. Hidrogén vizes letisztítás, mélyhidratálás
 5. Gyulladáscsökkentő, demodex ellenes szérum bejuttatás
 6. Antioxidánsokban gazdag, anti-aging szérum bejuttatás
 7. Speciális, regeneráló és összehúzó pakolás LED terápiáva
 8. Sejtmegújító plazmakezelés
 9. Befejező ápolás.

A kezelés hatására puha, hidratált, gyulladás és pírmentes lesz a bőr, az erek állapota, a kapillárisok mikrokeringése látványosan javul. 


Bőrgyógyítás mesterfokon


Aknés,  problémás, gyulladt bőrök tisztítására, hidratálásra és a faggyúmirigyek működésének szabályozására kidolgozott kezelés.


Kezelés menete:

 1. A bőr letisztítása
 2. Speciális AHA savas peeling
 3. Tonizálás
 4. Hidrogén vizes letisztítás, mélyhidratálás
 5. Bőr felpuhítása
 6. Manuális faggyúeltávolítás
 7. Speciális gyulladáscsökkentő és demodex ellenes szérum bejuttatás
 8. Táplálás bőrnek megfelelő szérummal
 9. Pórusösszehúzás plazmaterápiával
 10. Befejező ápolás.

A kezelés hatására a bőr hidratálódik, a pórusok kitisztulnak, a bőrkép látványosan javul.CO2 carboxy combo terápia


Száraz, fakó, dehidratált, pigmentfoltos, hegesedésre hajlamos, ráncosodó bőrök  működését szabályozó és cellulite csökkentő non-invazív kezelés.

Kezelés menete:

 1. A bőr letisztítása
 2. Tonizálás
 3. Speciális gél és papírmaszk felhelyezése
 4. Felesleges hatóanyagok eltávolítása
 5. Speciális bio-cellulóz maszk felhelyezése
 6. Galván áramos face lifting kezelés
 7. Cellblaster terápiás masszázs.
 8. Befejező ápolás.

A kezelés hatására a bőr visszanyeri fényét és egészséges színét. Látványosan csökkennek a ráncok, a bőr rugalmas és feszes lesz, halványodnak az elszíneződései. A mélyrétegi hidratációtól simává és puhává válik.

Jelentkezz arckezelésre

Intenzív hidratálás


Rapid kezelés a víz és zsírhiányos bőrnek. Azonnali segítség nyári és téli bőrszárazság esetén, sminkmaradványok eltávolítására, kamerák előtt dolgozók bőrének regenerálására, stressz okozta elváltozások kezelésére, modellek bőrének szépség megóvására, gyulladások azonnali csillapítására, lelki feltöltődésre, munka utáni regenerálódásra.


Kezelés menete:

 1. A bőr letisztítása
 2. Tonizálás
 3. Peeling és hidratáció molekuláris hidrogénnel dúsított vízzel
 4. AHA-sava peeling
 5. Antioxidáns fiatalító szérum bejuttatása
 6. Cellblaster terápiás masszázs
 7. Befejező ápolás.

A kezelés hatására a bőr és víztartalma normalizálódik, feszesít, rugalmasít, stresszoldó hatású, ragyogó, üde bőrképet biztosít.

Szemkörnyék speciális fiatalító kezelése


Biztos megoldás a szemhéjak megereszkedése,  a szem beszűkülése, a szem alatti terület elszíneződése és puffadása esetén, a szemkörnyéki ráncok eltüntetésére, és a szemöldök megemelésére.Kezelés menete:

 1. A bőr letisztítása
 2. Tonizálás
 3. Enzim peeling a finom bőrnek
 4. Hidratálás molekuláris hidrogénnel dúsított vízzel
 5. Anti-aging szérum bejuttatása
 6. Speciális szemmasszázs
 7. Befejező ápolás.


A kezelés hatására a szemhéj bőre újra feszessé válik, a tekintet kinyílik, eltűnnek a mély karikák és a zavaró táskák, üdévé és ragyogóvá válik a tekintet. A két szemöldök közötti barázda mélysége csökken, a felszíni ráncok eltűnnek, a nagyobbak mélysége csökken.
Nyak- és dekoltázs bőrének fiatalítása


Hatásos terápia a nyak- és dekoltázs bőrének megfiatalítására, a bőr elszíneződéseinek halványítására, a mellek közötti ráncok simítására, az áll alatti toka eltüntetésére és a mellek megemelésére is.Kezelés menete:

 1. A bőr letisztítása
 2. Tonizálás
 3. AHA savas peeling
 4. Molekuláris hidrogénnel dúsított vízzel hidratálás
 5. CO2 carboxy terápiás méregtelenítés
 6. Anti-aging szérum bejuttatás
 7. Speciális feszesítő masszázs
 8. Befejező ápolás.


A kezelés erősen ránctalanító, feszesítő, fiatalító, halványító, szövetemelő hatású kezelés. Igény esetén kitér a mellek kezelésére is.

Jelentkezz arckezelésre

SEYO TDA mélyrétegi hialuron savas feltöltés 30, 40+


Látványos kezelés a vízhiányos és száraz bőr számára. A hialuron sav mennyisége folyamatosan csökken szervezetedben, így bőrödben is, pedig fontos a jelenléte. Kitölti a bőr tartását adó kollagén rostok közötti teret, vagyis mennyiségétől függ, hogy mennyire lesz telt, kontúros az arcod.

Kezelés menete:

 1. A bőr letisztítása
 2. Tonizálás
 3. Enzim peeling
 4. Hyal 10 szérum bejuttatása nagynyomású molekuláris oxigénnel
 5. Speciális bio-cellulóz maszk 
 6. Anti-aging masszázs.
 7. Befejező ápolás.

A Hyal 10-s ampullával végzett kezelés hidratálja és javítja bőröd állapotát, teltebbé, frissebbé, élettel telibbé és simábbá varázsolja. A LP3 Komplexnek köszönhetően mélyre jutnak a hatóanyagok, mert megnyitja a felhám szerkezetét, így a nagyobb molekulák is gond nélkül bejutnak. A kezeléssel hatékonyan tudod felvenni a harcot, az idő előtti öregedéssel. Kiváló bőrhidratáló hatással rendelkezik.

SEYO TDA őssejtes bőrregenerálás az érett bőrnek 50, 60+


Ha szeretnéd bőrödet üdének, ránc nélkülinek látni, akkor ezzel a kezeléssel biztosan elégedett leszel. A Mitocell és Cannaboost szérumokban minden olyan összetevő megtalálható, ami sikeresen veszi fel a harcot az öregedéssel. 

Kezelés menete:

 1. A bőr letisztítása
 2. Tonizálás
 3. Enzim peeling
 4. Bőrállapotnak megfelelő szérum (Mitocell vagy Cannaboost) bejuttatása nagynyomású molekuláris oxigénnel 
 5. Speciális bio-cellulóz maszk
 6. Anti-aging masszázs
 7. Befejező ápolás.

A hitech hatóanyagok serkentik a sejtmegújulást és intenzíven hidratálnak. A mélyrétegben száraz és sérült bőrt képessé teszik az önregenerációra, erőteljesen javítva a keringését. A ráncok mélységét látványosan csökkentik, mert a szöveteket belülről regenerálják és táplálják, visszaadják arcbőröd fiatalos ragyogását, feszesítik az arckontúrokat és enyhítik a duzzanatokat a hideg és tiszta oxigén együtt hatásával.


  

SEYO TDA tökéletes kezelés a férfi bőrnekEzzel a kezeléssel a férfiak bőre is megkapja mindazt a törődést, amivel sokáig megőrizhetik fiatalos megjelenésüket. A modern férfi szeret elegáns és ápolt lenni, amit kivételes hatékonysággal támogat a Fight szérummal végzett terápia. 

Kezelés menete:

 1. A bőr letisztítása
 2. Tonizálás
 3. Gyémántfejes peeling
 4. Fight szérum bejuttatása nagynyomású molekuláris oxigénnel
 5. Speciális bio-cellulóz maszk
 6. Masszázs
 7. Befejező ápolás.

hatékonyan harcol az idővel, ápol és fiatalon tart. A férfiak bőre több faggyút termel, így nem igényel további hidratáló hatással rendelkező lipideket, ezért fontos, hogy speciális hatóanyagokkal kezeljük. A Fight szérumban található aktív összetevők csökkentik a ráncokat, táplálnak és hidratálnak. Serkentik a mikro-keringést, a sejtmegújulást és erősítik a bőr természetes védekező képességét.

Jelentkezz Seyo kezelésre

Testrituálék

Utazás a fűszerúton - 

Ayurvédikus testrituálé


Szereted Indiát? Lenyűgöznek a csodás színek, illatok és olajok? Ez az autentikus szépségápolás ihlette rituálé elvezet téged az érzékek és a képzelet szintjén a távoli keletre. 

India az illatok és színek ősi hazája, ahol az 5000 éves ayurvéda tudománya magába foglalja az egészséges életmód elveiről alkotott holisztikus orvosi rendszert. A rengeteg tudást integrálta fantasztikus masszázsaiba, ezért lett az érintések gyöngyszeme az abhyanga rituálé. 

A felhasznált anyagok borostyán, vanília és pacsuli kombinációja igazi kuriózum az illatok szerelmeseinek. Az értékes hatóanyagok aktívan ápolják a bőrfelszínt, és mélyebbre jutva a szöveteket is. A kezelés felébreszti a testi és lelki békét, pihentető meditációs állapotba ringatja a mindennapi stressztől terhelt tudatot.

Utazás Darjeelingbe 

 Zöldtea - gyömbér, méregtelenítő testrituálé


Észak-Indiában, a Himalája lábánál, a Darjeeling-völgy teaültetvények sokaságát rejti. Az itt összegyűjtött levelek legjavából készült kezelés alapanyaga a zöldtea por keverék. 

Varázslatát fokozza a gyömbér pikáns illata, mely egy ősi fűszer, és értékes hatóanyagai kiválóan erősítik a zöldtea méregtelenítő erejét.

 A hatóanyagok fellazítják a szövetekben lerakódott toxinokat, amiket a ritmikus nyirokmasszázs fogások elvezetnek, így a lerakódások, ödémák láthatóan megszűnnek. A test megszabadul terheitől, ezért lelki feltöltődést és megújulást élhetsz át a kezelés alatt.

Méregtelenítő szén-dioxidos test-maszkolás Fényűző. Tisztító. Átalakító. A transzcendentális élményt nyújtó kezelés egy valódi újjászületés a bőrödnek.

 Tetőtől- talpig befedlek egy speciális géllel és papírral. A két anyag érintkezésekor keletkező szén-dioxid bejut a szövetekbe, és elképesztő megújulást indít el.

 Bőröd látványosan megfiatalodik, ragyogóvá és üdévé változik. A felpezsdült keringés egyedülálló módon támogatja a zsírsejtek méregtelenítését, ezzel csökkenti a cellulite látható jeleit. Néhány alkalom után abszolút áttörést érünk el a striák eltüntetésében is, és a lezáró nyirokmasszázs egészséges egyensúlyt alakít ki a limbikus rendszerben, valamint normalizálja a nyirokkeringést.Online foglalás

Foglalj időpontot időben. A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza.