Csak azon tudunk igazán segíteni

akit szeretünk és csak attól 

tudunk segítséget elfogadni

akiben hiszünk.


 Varga Erika 

Holisztikus egészség- és szépségterapeuta


Természetgyógyász, Keleti mozgás- és masszázs terapeuta
Joalis terapeuta
Craniosacrális terapeuta
Ayurvédikus terapeuta
Kozmetikus

Varga Erika
Varga Erika

Az 1990-es évek elején két kisgyermekem betegeskedése ösztönzött arra, hogy elkezdjek alternatív segítő módszerekkel megismerkedni, és biológia-testnevelés szakos tanárként nem is állt távol tőlem az érdeklődés. Az időről-időre felmerülő problémák és kérdések motiváltak, hogy folyamatosan képezzem magam, és egyre több tudásra és tapasztalatra tegyek szert, mint természetgyógyász.

Kamaszként a Nagymamám mondogatta: "te vagy az én kis kozmetikusom", mert a nála tett látogatásaim alkalmával nagy élvezettel babráltam a bőrét. Beteljesítő jóslatának köszönhetően valóban megszereztem a kozmetikusi képesítést is. 

A természet szeretete és az emberek jólléte iránti elkötelezettségem ösztönösen vezetett el a holisztikus terápiák világába. Holisztikus szemléletet képviselő terapeutaként végzett gyógyító munkám mélységes áldása a kezeimen keresztül érkezik és jut el a hozzám fordulókhoz. 


Filozófiám

Vallom, hogy a belső béke, a lelki egyensúly és a harmónia megléte nagymértékben hozzájárul fizikai valónk minőségéhez. A gondoskodó érintés, az értő hallgatás, a szerető figyelem elengedhetetlen feltétele annak, hogy egyensúlyban tudjuk tartani magunkat és a körülöttünk lévő világot.

Minden rendszer egyensúlyban akar lenni, teljesen mindegy, hogy az oda vezető út mennyire hosszú vagy bonyolult. A középpont az a hely, ahol minden olyan, amilyennek lennie kell. Minden kiegyensúlyozás megerősíti az egyensúlyt visszaállító képességünket.


Küldetésem


Holisztikus szemléletet képviselő egészség- és szépségterapeutaként helyreállítom külső és belső egészségedet és szépségedet, hogy a modern kihívások ellenére is megőrizhesd mindennapjaidban a harmóniát. 


Felhasznált anyagok

Munkám során magas minőségű, válogatott hatóanyagokat és innovatív eljárásokat alkalmazok, melyek nem csak a külsőre vannak jótékony hatással, hanem a testi egészség és a lelki egyensúly kialakítására is. A csodálatos készítmények megragadják a természet legerősebb gyógyítóinak, maguknak a növényeknek a tiszta, élő energiáját - az éltető életerőt -, fokozva a test veleszületett regenerációs képességét.


Online foglalás

Foglalj időpontot időben. A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza.