Blog

 

Ha annyira szereted a bőrápolást, mint én, akkor értékelni fogod ezeket a "bőrbarátokat": Jéghenger, Gua sha és Mili Pure Spray. Mindhárom eszköz világszerte kivívta a szépségszerkesztők és szépségipari szakemberek elismerését. Garantálom, hogy neked is sokat segítenek, ha kevés időd van bőrápolásra, mégis jól akarsz kinézni.

A vírusok olyan organizmusok, amik csak más élőlények sejtjeiben, parazitaként képesek szaporodni. Nem mozognak, nincs reagáló képességük, nem növekednek, nincs energiatermelésük. Hihetetlennek tűnik, de az evolúcióban fontos szerepet játszanak, mert általuk történik génátadás a fajok között. A vírusok ellen az immunrendszerünk védekezik.

Vannak mágikus, nagy jelentéssel és energiával bíró napok, ilyen a január elseje is. Amíg december zárásakor összegezzük mindazt, ami történt velünk az elmúlt egy év alatt, addig január elsején a nagy bulizás utáni csendes nyugalomban tervezzük az előttünk álló 365 napot.

Elképesztően felgyorsult körülöttünk a világ és ez testünk összes sejtjére hatással van. Minden információnak van egy bizonyos rezgése, ami erőteljesen befolyásolja működésünket, sajnos nem mindig a jó irányba. Agyunk az irányító torony és a belőle kifutó idegszálak a hírvivők. Ha folyamatosan gyors tempót diktálunk, akkor a továbbított információk...